menusearch
arminrang.ir

عایق رطوبت و کاربرد های آن

به وب سایت رسمی آرمین رنگ خوش آمدید
(مجتمع تولیدی نماسازه)
تولیدکننده و مجری انواع دیوارپوشهای نانو در استان گیلان
(10 سال سابقه در امر نانو)
نماسازی و عایق بندی ساختمان تخصص ماست
تماس مستقیم 09113490472
دفتر 33368396-013

۱۴۰۲/۷/۲۶ چهارشنبه
(1)
(0)

عایق رطوبت و کاربرد های آن

عایق رطوبت و کاربرد های آن

آشنایی با عایق رطوبت و کاربرد های آن

عایق رطوبت باعث می‌شود تا ساختمان ها از نفوذ نم و رطوبت در امان بمانند. سازه‌ های ساختمانی معمولاً بر اثر نم و رطوبت در طی سالیان متوالی دچار فرسودگی و تخریب می‌شوند. در واقع اگر بخواهیم اصلی ترین عامل آسیب ساختمان ها را در نظر بگیریم، مربوط به همین رطوبت و نرم است‌. اجزای مختلف ساختمان در اثر مجاورت با رطوبت دچار آسیب و تخریب می‌شوند و هزینه های تعمیر زیادی را هر ساله در بر خواهند داشت.

اگر سازه از جنس چوب باشد که خیلی سریع‌تر دچار پوسیدگی و تخریب خواهد شد، هرچند سازه های فلزی نیز در اثر مجاورت با رطوبت دچار زنگ زدگی و فرسودگی می‌شوند. یکی از مهم ترین آسیب هایی که نم و رطوبت به سازه وارد می‌کند، ایجاد بستری مناسب برای هجوم حشرات و قارچ ها است. برای همین وجود عایق رطوبت و به کارگیری آن در ساختمان ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. عایق های رطوبتعمر سازه را طولانی تر می‌کنند. کیفیت آن را تضمین می‌کند. بهداشت ساختمان را بالاتر می‌برد و در اثر حفظ کردن کیفیت متریال سازه، ایمنی آن را بهبود میبخشد.

آشنایی با مزایای انواع عایق در ساختمان ها

عایق رطوبت یکی از انواع عایق ساختمان است. برای بهبود کیفیت ساختمان و بالا بردن ایمنی آن از عایق های مختلفی استفاده می‌کنند. این عایق ها در صنعت ساختمان سازی کاربرد های مختلفی دارند. از برخی عایق ها برای جلوگیری از هدر رفت حرارتی و برودتی استفاده می‌شود. برخی از عایق ها برای جلوگیری از نفوذ آلودگی صوتی به ساختمان به کار گرفته می‌شوند. برخی از عایق ها برای بالا بردن استحکام ساختمان ها به کار گرفته می‌شوند. اما مهم ترین عایقی که در ساختمان به کار گرفته می‌شود، عایق رطوبت است.

این نوع عایق هم انواع مختلفی دارد. عایق رطوبتی رنگ نانو، عایق های رطوبتی آرت فلکس، عایق رطوبتی ایزوگام، عایق رطوبتی پلی یورتان، عایق های رطوبتی ایزوپل و عایق رطوبتی XPS، از انواع مختلف عایق های رطوبتی هستند. برخی از عایق های ساختمانی چند منظوره هستند یعنی هم برای جلوگیری از نفوذ رطوبت و هدر رفت حرارت و جلوگیری از آلودگی صوتی استفاده می‌شوند. این نوع عایق های چند منظوره هزینه ی نصب و هزینه ی کلی خرید عایق را کاهش می‌دهند.

مزایای عایق رطوبت و انواع آن

عایق رطوبت  انواع مختلفی دارد که هر کدام کاربرد های تخصصی خود را در صنعت ساختمان سازی دارند. عایق های رطوبتی به طور معمول جذب آب توسط سازه های ساختمانی را متوقف می‌کنند. این عایق ها به طور معمول، متریال به کار رفته در سازه های ساختمانی را در برابر نم، حملات حشرات موذی، اشعه های مضر خورشیدی و رنگ پریدگی محافظت می‌کنند.

برخی از انواع عایق رطوبت به صورت مایع هستند و در درز فواصل ساختمانی نفوذ می‌کنند و متریال ساختمان را استحکام می‌بخشند. امروزه فعالیت صنعت ساختمان سازی بدون استفاده از عایق رطوبت غیر ممکن شده است. با توجه به مزایای بی شماری که این عایق ها در صنعت ساختمان سازی دارند، از قیمت بسیار مقرون به صرفه ای برخوردار می‌باشند.

کاربرد عایق رطوبت در صنعت ساختمان سازی

برخی از این عایق های رطوبتی علاوه بر مزایایی که دارند، می‌توانند در چسباندن متریال ساختمانی به کف، دیوار یا سقف ساختمان استفاده شوند. همچنین از‌ آنها برای پوشاندن موزاییک یا سرامیک کف یا دیوار سرویس بهداشتی یا حمام استفاده می‌شود. ساخت تراس، پشت بام یا استخر ها بدون عایق رطوبت غیر ممکن است. از عایق های رطوبت گیر جهت درزگیری و بندکشی انواع سازه های ساختمان برای مقاومت در برابر یخ زدگی، شرایط جوی مختلف، اشعه های مضر مثل اشعه خورشیدی، انواع محلول های اسیدی و بازی یا خورنده استفاده می‌شود.

انواع درزگیر های پلیمری، چسب بتن یا درزگیر بتن، عایق های مایع نانویی، چسب کاشی پلیمری، چسب بلوک و چسب سرامیک یا حتی کاهگل های سنتی که ضد آب بودند، هر کدام کاربرد تخصصی خود را در صنعت ساختمان دارند.

 

متریال به کار رفته در سازه های با ایمنی بالا و مستحکم

عایق رطوبت یکی از مهم ترین متریال به کار رفته در صنعت ساختمان سازی است و در ساخت اصولی سازه های ساختمانی، حفظ استحکام و حفاظت از متریال ساختمان ها در برابر فاکتور های خطر ساز در اولویت قرار دارد. سازه های ساختمانی در اقصی نقاط جهان با هر شرایط جوی و محیطی ایجاد شده اند. به همین دلیل افزایش مقاومت و استحکام ساختمان و افزایش طول عمر آن در هر شرایط و آب و هوایی مورد نظر مهندسان و ناظران ساختمان است. درگذشته عایق رطوبت کاهگل و قیر آب شده بود. اما امروزه انواع مختلفی از عایق رطوبت به صورت تخصصی تولید و در صنعت ساختمان سازی استفاده می‌شود. عایق بندی سازه های ساختمانی موجب افزایش طول عمر‌ آنها و افزایش سطح ایمنی‌ آنها خواهد شد. امروزه عایق های چند منظوره در بهترین کیفیت و استحکام موجب افزایش کیفیت ساخت ساختمان ها شده اند.

خرید عایق رطوبت با نازلترین قیمت و بالاترین کیفیت

برای خرید عایق های رطوبت با نازلترین قیمت و بالاترین کیفیت کافی است، تا با کارشناسان مجموعه ی ما تماس بگیرید و ضمن دریافت مشاوره ی رایگان، جهت انتخاب بهترین عایق های رطوبت گیر با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه ی خود اقدام کنید. تنوع بالای عایق های مختلف در مجموعه ما در بالاترین کیفیت، موجب همکاری شرکت های بزرگ ساختمان سازی با مجموعه ی ما شده است. شما می‌توانید در صورت سفارش انبوه انواع عایق از مزایای خرید به قیمت عمده بهره ببرید. کیفیت بالای عایق رطوبت تضمین کننده ی کیفیت ساختمان های تازه تاسیس خواهد بود.

این عایق های رطوبت مصارف صنعتی نیز دارند. شما می‌توانید از انواع عایق های رطوبت برای عایق کاری روف گاردن، اتاق های تولید بهداشتی و ایزوله، استخر های کشاورزی و مخازن صنعتی، استخر های شناور و مخازن ذخیره آب، تانکر های حمل مایعات، آزمایشگاه ها، مخازن مایعات خطرناک و غیر استفاده کنید. بسیاری از فعالیت های صنعتی بدون استفاده از عایق های حرارتی و عایق های رطوبت گیر غیر ممکن است.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر